31/01/23
Burgemeester Hans Teunissen nam vandaag in de AH vestiging van Ruud v.d. Laan officieel het eerste boek “de vele gezichten van Gennep” in ontvangst. Tot zijn verbazing vond hij in het boek een foto van zijn oudere broer Martien die in de jaren 80 deelnam aan een Page wielerronde en deze wedstrijd won en zo op de foto belandde!

25/01/2023  Nieuws van AH

Deze week ontvangt u nevenstaande enveloppe met onderstaande flyer. Vanaf 30 januari kunt u deze inleveren bij Albert Heijn en ontvangt u geheel gratis het boek. In een enveloppe zit een zakje met 4 plaatjes. 

de inhoudsopgave van het boek
Een voorbeeldpagina uit het boek
v.l.n.r. Jos Groniger, Paul Mengelberg, Ruud van der laan, Harm Teunissen, Jan Wessels en Jannick van der laan

19/01 Overleg  AH – StEG – krant

Overleg tussen Ruud  en Jannick van der Laan (AH), Jos Groniger  (krant) en bestuur StEG over de start van de boekcampagne op 30 januari a.s. Inmiddels is duidelijk dat het eerste exemplaar op 30/1 door Ruud aan burgemeester Hans Teunissen zal worden aangeboden. Elk gezin in Gennep ontvangt binnenkort een flyer waarmee een gratis exemplaar van het boek kan worden afgehaald.

05/01/2023    Sponsor-overeenkomst

Ruud van der Laan (r) tekent een 5 jarige sponsorovereenkomst tussen AH en de StEG (Stichting Erfgoed Gennep). Hierdoor wordt het mogelijk om een snelle glasvezelaansluiting in onze werkruimte in gebruik te nemen. Dat maakt het werken met bestanden en op termijn de publieke toegang tot onze fotobank weer een stuk eenvoudiger. Op 30/01 verschijnt  het door AH gefinancierde plaatjes-spaarboek: “De vele gezichten van Gennep” 

vlnr Harm, Jan, Paul en Ruud